Monday, April 27, 2009

sape genius??aku kurang genius rupenyer..

menarik gak aku nengok gmbo org2 yg digabungkan jadik pokok ni..ini bukan facebook tapi facetree aku kira...hihi..

mari menajamkan minda..aku kire punye kire jumpe doblas je..nape bkn 13??aku dah juling2 tgk..

walaupon aku tak phm tulisan cina tu tapi aku blh translate kan..haha..

kalo jumpe 0-5 kire kategori idiot arr..ahaha
kalo jumpe 6-7 tu cam ala2 bengong kowt
kalo nmpak 8-9 kire korang ni normal la..
kalo kire2 jumpe 10-11 memang sgt la normal..[mostly org kire2 dpt jumpe 10-11 je..
n kalo berjaya kire sampai jumpe 12-13..mmg GENIUS!!

*sekadar mengisi masa tension aku...

arini aku exam statistics dgn kod kursus SXEX1102...tension sbb susah!!..aku tak suke bile aku semangat blaja satu subjek tu tetibe ttp takleyh buat secondifent aku wat time study..bongek tol..terkedek2 aku jwb..sdgkan tak cukup mase..byk rumus aku gone camtu je..blh tak..tak terlontar tyme exam td..plus soalan2 yg cm tau buat tapi terasa cam salah je aku buat....waaaa...sabar la duhai hatii...tdo2..

3 comments:

eyena said...

ahaii bagus laa entry gini.. berpinau mata cari muke2 org..hehehe

safa nadia sabian.. said...

hehe..takpe eyena..saje kasi test mate kengkawan blog niyh..hihi..

Syahid nss said...

salam safa, sy dapat 10 je, haha..bleh la

Post a Comment