Saturday, April 11, 2009

tanak makan kit kat dah..

just to share wit u guys..
aku wat entry ni bkn la sbb aku ni pemboikot israel yg setia..haha..aku pn takde la boikot sungguh2 barang nestle ni..mane yg tak mampu tu aku tak la elak sgt..tapi smnjak ade informer yg bagus pasal produk2 yg patut diboikot ni aku jdi concern arr skit..name dak tu syera..haha..nk knal lagi lanjut click sini

aku udah geli seyh nk makan coklat peberet aku ni...tapi tak tau la ni negara mane nyer kilang ni..maybe dlm seribu jumpe satu je yg cm ni..but not impossible kna kat kte kan..just be aware la..mane tau sambil menikmati tu tetibe tergigit..ayoo..yeekk..



ok...still not clear ape bnda yang ditambah dlm cokelat ni kan..close upp...



so dah clear kan..ade cockroach ye kwn2..adeyh..chapa udah geli..

0 comments:

Post a Comment