Tuesday, May 12, 2009

practical..

laptop aku dah aku paskan kat akak aku..so susah skit nk update..byk sbenarnye bnda yg berlaku lately tapi wat to do tenet tak ade..

masuk arini dah genap 3hari aku praktikal kat TM..pnye la sogan aku ngn student2 lain..surat dari TM aku takde...mane idaknye..lecturer aku simpan..so takpe..seb baik name aku ade kt dlm list diorg..kalo tak..knala balik umah ajer..menda yg paling aku cuak adalah member..aku takut aku tak de kwn tyme praktikal..yolah..aku kan pemalu orgnyer..hua3...skali 1st day aku dah jumpe geng..dak ni dak engine um..n mmg aku kenal sgt arr sbb die dak skolah lame aku..dier amik telecommunication engineering n mmg sesuai arr keje kat TM ni..aku lak..ambik fizik tapi tetibe kna wat bnda aku tak pnh dgr pn..takpe..pengalaman itu pnting..wan nur ain...familiar je name tu..n dielah peneman aku..

masuk je bhgian teknikal aku tgk sume laki...adoi..mude2 lak tu...hek2..sorry kay..aku tak tergoda skit pn ekk...mission tu pnting...dak2 yg ade tu pn praktikal gak..tapi diorg cam dah nk abes dah pn..melihat keadaan kerja nmpaknyer 1st day je la aku pkai baju kurung...kna panjat2 kot..syiok3...aku ske..maybe dlm 2bln ni aku akn panjat tiang telekom kat tmn2 perumahan tu...wah..cam dahsyat..hihi..

nmpknye entry2 aku pasni tak leyh gedik2 buh gambar dh..nk bluetooth takleyh..nak bercable2 leceh arr..so words je...kalo rase bosan jgn tak bace ek..heheh

6 comments:

Akshay Kumar said...

great post really appreciable work Your site is truly cool and this is an incredible rousing article.

Akshay said...

Much thanks to you to such an extent. That will be valuable to everyone who uses it, including myself.
New Year Greetings
valentines day 2017 images
happy valentines day messages
propose day
kiss day messages
happy valentines day

Valentine Greetings said...

valentine Week
Valentines Day ideas
Valentines Day Quotes
valentines day sayings
Valentines Day cards

Dooiitt Tube said...

Best Outfits For Young ladies, Womens and Girls
We Have Some For You In Your Budget For more…
Ramadan Mubarak Short Text

Dooiitt Tube said...

Have Lovely and Beautiful Salwar Suit And Many More…
We Have Some For You In Your Budget For more…
Plz visit:- Ladies Suit

Dooiitt Tube said...

You can buy from our large and diverse collection of salwar kameez, party wear suits, bollywood collection, cotton kurtis, Anarrkali suits,Bollywood saree and many other products.....
We Have Some For You In Your Budget For more…
Plz visit:- Designer Salwar Kameez

Post a Comment