Friday, April 17, 2009

berlalunya 14/4...

eventho arini dah 18hb dah pn tapi aku still nk coretkan kisah 14hb..a nite b4 13hb sgt la mencabar aku...bile perhatian yang diperlukan dibalas dgn pengabaian..mlm yg sepatutnye aku happy sbb dah 2thun 3bln but it turns in the other way round..we fight again..but kali i'm a bit emo..yelah..esok lusa aku viva n suppose he understand my situation..takpe2..kitorg pn dah ok..lets talk about viva day..

hari isnin lg aku ni sebuk la nk g tgk org present..sdgkan diri sndiri tak well prepared lagi..tgk org present ni kalo tak kuat iman blh nanges ketakutan..hahah..lawak je..aku je kot yg jdi extra takut tgk kegempakan org lain present..timbul gak kejelesan bile tgk org dah abes..almost sume org present on that day aku nk g tgk..panel aku tak same ngn org lain..so style diorg tnye soklan aku tak leyh predict..yg boleh pn Dr.woon je kowt..

14/4 plak aku g tgk bella ngn su vei je..then aku trus melarikan diri ke bilik supervisor aku utk practise..ok..su vei kna soal byk pasal chlorophyll structure die n aku satu rantaian molekul curcumin pn tade dlm slide..strategy arr konon..sbnrnye aku takut nk letak sumthing yg aku tak sure dlm slide aku..kang die tnye mampuih aku tak tau jwb..detik pukul 3 sampai la 3.30 tu cam kenangan giler arr..dah la dua org presenter b4 aku dahsyat2..kna soalan pn bummbang2..aku mula cuak..shafiq n sorg lgi dak cina 4th year..da way diorg present sgt la confident..script pn tade ok..aku ni berkeping2 script mcm nk berlakon..sudahnye satu script pn aku tak refer..main bedal je ckp..panel pn tnye soalan yang aku tau nk answer..NASEB BAIK

panel aku prof rasat..dr raja mustapha yg scary dowh muke die..cm nk telan aku je..then dr woon..bile abes tu sgt la best..tak terucap..dr zul blanje kitorg dunkin donuts..sembang2 sampai die hamper terlupe die kna jdi panel utk next session..blh plak..nway..satu experience yg mmg takkan aku lupe..kpd yg akn wat projek sem dpn..wat elok2..

1 comments:

Nor Sofiah Ahmad said...

mesti jd kenangan indah nanti kan?? hahahah.

Post a Comment