Wednesday, April 1, 2009

hari ini 1 april..

april...knape dah april nih???????

adeyh..bleyh tak kte skip je april..trus ke may..bulan yg pnuh kesufferan..mane nk kejar thesis..mane nk kejar study aku...ntah la sem ni...tak tau subjek ape yg akn naikkan pointer sem ni..sgt tiada keyakinan..

sains dan agama plak ade assignment...astrophysic pn tetibe nk ade presentation..for soft skill..lembut btul kemahiran aku kali ni dibueknye..

then viva for final year project..13 april..paling mensadiskan tarikh tu tarikh anniversary aku yg ke 2 thun and 3bln..sabarla duhai hati...habes viva..kna submit full project report on 17th..pastu digandakan kebizian dgn final exam yg start 23th..dah la gap sgt la takde maknenye..selang sehari je...semput aku nk mengejar utk study..

exam : dimulakan dgn astro..perghh..manyak nk dibace plus hafal..23/4/09
then sains n agama...ni lagi la kna bace..kalo tak apeje aku blh tulis tatkala org lain
abes2 ink pen mengarang jwpn..25/4/09
didatangi pulak dgn statistics..ni susah sbb aku ni cpt je gabra nk pakai distribution
ape..binomial la..poisson..normal..t..chi square..hopefully aku blh differentiate which to be
use..27/4/09
then diakhiri dgn electricity and magnetism..habuk pon aku tak paham..29/4/09

tanak exam sem ni bleyh tak...sgt the not prepare...n sedar tak sedar..sem dpn is my final sem..memikirkan itu..aku kembali happy n bleyh wat keje..tension n stress does'nt lead u to happiness n even worst it will make u do nothing at the end..please don't stress up chapa..u can do it...utk sedapkan ati...beza continuous assessment aku ngn kun cume 1 mark je..heheh..but still die lebih the pandai kowt..

for info bisness aku kna tutup for this sem...

no more selling prepaid..

no more printing services..

no more avon dealer..

3 comments:

z.i.r.a said...

HUwahuawa....kite ni same je safa tapi x serupa..asyik stress aje...kite ingat kite je yg habis lembut d buat prof chin..rupe nyer safa pun kene wat soft skill...

safa nadia sabian.. said...

ni zira ke syera niyh..kalo syera..sile buat blog sndiri kay..

lin said...
This comment has been removed by a blog administrator.

Post a Comment