Saturday, April 18, 2009

JANGAN TEGUR!!

blh tak nk start story ngn gelak dlu???ahahahahaha..ok..blh start dah..

setelah aku pening2 pale pikir viva..thesis n exam..at the end aku jumpe satu hari yang aku rase aku patut njoy..kalo blh sejurus habes viva lagi aku dah nk kuar merayap2 dah..tapi mlm tu ade dinner..so..tangguh la esoknye..

pagi lagi dah cm semangat je nk kuar tpi malangnyer topek blum bangun..thats 4 sure..die takkan bgun awal cm aku..aku kan rajen...kah3..die tu asek tdo je kwn2..haha..kalo die bace entry ni..abes aku..tpi btul..die ade mslh tdo..org tdo mlm bgn subuh die plak tdo pas subuh..ape ke pelik boypren aku niyh..takpe2..so pagi tu aku pn gi la library dlu..study2 skit..mmg skit pn ek..aku excited nk kuar n mmg tak rancang nk study..so kalo study pn kna la subject yg best seperti stat..huhu..ade la 2 3 soklan aku buat then aku kaco2 syera n zira..then kul doblas topek dtg..heheh..i lyke..

kuar g mid n watch JANGAN TEGUR.. wayang start kul 1.45..so aku ngn topek g makan kat domino's dlu..classified chicken sedap giles2 kay..cepat g try..ok back to da story..pas mkn kitorg g la muvie tu..masuk2 cm agak lmbt..tak sempat tgk iklan...hehe..minat iklan..blh tak??..

kitorg masuk2 je cm dah seram sbb nenek si baizura tu mati..kepada yg blum tgk bersabarla ye..aku nk share jugak cite eventho mostly org tanak tau b4 tgk sndirik..ade aku peduli..sape suh korg tak tgk agi...cpt2 g tgk..cite ni mmg agak seram la utk aku yg penakut tahap dewa ni..tapi agak tak logik la in certain part..ade ke org mati dibiar begitu..tnpe ade org teman..bace yassin ke??ni tak biar je sensorg kat ruang tamu n sume org sibuk je nk tdo...ok dlm citer ni aku kasik credit kat topek ek..citer ni utk die..citer menunjukkan betapa sume org pntingkan tdo...aku tak paham..part si natasha tu terjaga mlm tu pn si piere tu tak reti2 nk bgn..takut woo..part2 lain ade la kelogikkannye..aku suke sbb aku cm tak cukup nafas nk sedut dh terasa jantung aku nk terkluar..haha..takot2..tmbh2 part nenek die bngun tu..sampai arini aku takut agi..

citer tu tak sampai 2 jam pn..kul 3.10 dah abes..mase dh kuar dri muvie aku tertarik je nk tngkap gmbr akak ni...tapi aku tak tegur die ekk kwn2...ingt...jgn tegur..kah3..kebetulan kan..heheh..pjg woo rambut dier.. ntah2 die baizura..hahaha..

0 comments:

Post a Comment