Monday, October 19, 2009

bebel lagi..

morning!!
dah 2 mlm tdo tak bape btul and finally dpt qado' sume last nite..hehe..kul 9 dh tdo dgn nyenyak..sori ye encik topek call chapa ckp mcm dlm mimpi..hoho..mesti byk mengarut..bese la kan..hehe..


smlm test solid...bese2 je..ape yg aku jwb pn aku tak tau..sebuk sgt wat portfolio yg tertangguh smpai study pn last minute..nk tercabut tgn menulis tnpa henti..hehe..

and after abes solid tetibe rajen g lib..trus study solid..nmpak sgt kecewa dgn test and rase mcm kna study skrg utk mse dpn..haha..or maybe sbb bersama ngn rina and yat yg mmg rajen tak mcm chapa..so thats y g lib eventho otak tak leyh terima solid lagi..dah byk hari tgk muka ko wahai solid..hehe..

ptg kelas optics..tak pnh aku rase klas optics tu fun..sgt gile la group kitorg yg tak abes2 gelak2 kan dr woon..tapi nk wat cmne..die sgt funny..nk terjatuh2 and sgt cartoon la..ckp pelat2..chomel..ntah nape..slalu rase nk tdo je klas die..tapi smlm dok bergelak ketawa..bile la blh sronok2 cmtu lagi..

ohh ya..smlm aku dah tau nape aku gumokk,.haha...dr mahathir ckp beliau rso sbb rakyat mesia gumok2..n topik kat hot smlm adelah ape punce org jadi gumuk...tak tau btul tak...tapi gelak yg terlalu slalu mcm chapa blh mencetuskan ntah hormon ape tah yg blh wat manusia jd gumuk...hehe..patut la aku gumok... hahah..tetibe...bkn ko gumok sbb ko ske bermewah2an ngn mknan ke..hahah..sila akui..duet jpa abes sbb ske g mkn tmpat yg best2...sdgkan org lain guna duet utk shopping...hahah..

arini...no class..so lepak library update blog n lawat blog kengkawan..

0 comments:

Post a Comment