Monday, August 31, 2009

ape istimewanye september

salam ramadhan..
sedar tak sedar [eventho aku sgt sedar] dah masuk hari keseblas dah pose..n now dah september dah pn..yeyy!!tak lame lagi nk raye..tak lame lagi jugak nk celebrate birthday..ooowwhhh..sudah tua..bezanya birthday kali ni sbb dah bertahun smbut birthday dlm bulan puasa..sgt byk rahmat kan kan..tapi kali ni sambut hari mensyukuri ibu lahirkan aku dibulan syawal..hee.. [ade possibility tak agak2nye aku dapat duit raye berganda??] ish3..jgn tamak ya chapa dadia!!

persiapan raye stakat ni blum buat pn lagik..ntah nape smagat blum dtg lagi..tapi kuih raye udah semangat...siap order online dari auntie nani..emak kepada hanis zalikha..bdak ini sgt pndai berblog..berduyun2 org bace..marila link kalo nk bace.. [ish3..knape promote hanis plak niyh??] so nnt by 14sept mak die akan hantar kuih raye kat um ni..aku nk g umah die yg kat bukit jelutong tu kang sesat lak..hoho...

ok..balik kpd tajuk istimewa bulan sept..bulan ni aku masuk 22thun..topek lak jadik 23..ish3..smakin hampir umur 24.. [apekah??ade perancangan ke ni??] tade2..blaja pn blum abes lagi..insyaALLAH ujung tahun ni aku abes blaja..n mgkin juge ini raye terakhir aku dpt duit raye..yerla..kalo ko dh keje..ko la kasik duit raye.. so haruslah tahun ni kompol duit raye terbanyak sampai mampu bli takasima punya treadmill..hoho..besar nyer impian..

kemungkinan jugak topek tercinta tu raye2 ni die dpt scholar..yela..chapa kan dah dpt awal2 aitu..n alhamdullilah topek pn dah dpt surat yg ayatnye SUKACITA dan bknye DUKACITA..so tak lame lagik blh merasa hadiah terbesar dari topek sempena bday.. [ish3..berangan lagi..mcm arr topek nk kasik hadiah..kan kan kan] blh tak chapa tak bagi topek hadiah??balas dendam taun lps..hee..

ape je la entry kali ni..pnuh dgn impian tapi blum sure jadik reality...

0 comments:

Post a Comment