Tuesday, March 17, 2009

sekadar buat senyum...

huhu..aku sbona nyor tak bape ade mase utk hapdate blog ni..alhamdullilah ptg tdi berjaya gak anta short paper kat dr zul..tak kesah la byk slh pn..kalo slh nnt edit balik..huhu..tu la guna nye ade super da visor..

aku wat short paper ni dri mlm tdi lgi..data pnye la byk..juleng2 mata gue nk lukis graph kat excel tu..kul 4 pagi tak tdo lagi smata2 utk wat bnda niyh...adeyhh..so terharu la dpt siap..skrg..keje chapa adalah smbung wat thesis yg tak taula bile kesudahannyer...cpt sfa...nnt tak sempat studi!!!kali ni tak leh ckp "oh i lyke"...yer aarr kalo korg setia mmbace entry aku,skit2 ckp oh i lyke...so kali ni...oh i'm not!!..hihi..

ok tak nak tulis pepjg..just nk share sumthing yg penah wat aku senyum time tgk nyer..

1st........
sgtla takde keje diorg niyh...tapi yg pnting kreatif kay...tingin nk jadi agong kowt...insyaAllah..hahah


2nd......


utk gmbr yg niyh..aku jamin jenama tayar michelin dh tak yah nk risau2 dh...duta produk sudeh dijumpai...kuang3...eeeeeiiiiiii...cute sgt...berketak2 badan dak ni...wat aku gerammm..


3rd picture..

utk gmbr niyh..sure sume org leyh agak dah...inilah kesan bile mc dOnald diboikot....save palestin!!!

***sekadar buat org cenyum tatkala kebizian melanda diri...aku la tuhh..***

doakan thesis aku cpt siap....tak larat dah nk pikir kunyit2 ni...

cuma ade 1 kunyit yg tak dpt dipisahkan daripada aku memikir nyer...hahahaha...[sape yg phm tu phm2 ler]...oh i lyke!!!

2 comments:

Aya Khumyra said...

hahaha...
bukan senyum dah ni,...
gelak guling2 dah..
haha~ :D

safa nadia sabian.. said...

gelak guling2..sbr je la..manyak agi gmbr lelawak..nnt free safa add lagi...blh gelak golek2

Post a Comment