Saturday, February 27, 2010

teruja sudahh!

.aku kan cpt teruja!tmbh bile berdua2an berseorangan..mula la sume bnda nk ambik port..tapi yg ni mmg besar best punyerrrr!!

semalam aku kat kl..yea.mmg gtu aktiviti aku skrg..jumaat kat ipoh..sabtu kat kl..ahad kat ipoh..ape ko ingt dekat?MySpace
jauh gak..penat gak..tapi ape nk buat..dah jadi rutin..ok tapi dis week rutinnye jadik menarik..
mari crita ttg keterujaan aku..smlm kat tuition ade doa slamat..so after ngajar kna join..tak sangka menjadi yg diraikan..memula dari jauh aku nmpk bonda ex-vc..ye..datuk rafeah salim tu..knape die dtg?oohh..die dtg sbb pengetua tuition centre tu suami die..datin..ehh bukan2.kalo die datuk,jgn ko gatal nk panggil suami die datin ekk..Tn hj selamat..dis man is a very nice person..humble gile..kalo tak takde la tyme aku diberitahu die suami bonda vc..aku punye ooooohhhhhh mengalah kan si budak jakun yg tak pnah jumpe badak air..haha..
tapi yang ni bukan kes jakun tapi kes teruja!skali lagi teruja..MySpace tak same dgn jakun yer

mase tyme jemput2 dan sila2..aku dipersilakan utk bersila duduk kat meja vip..dimana ade bonda kat ctu...gile ape ko..mesti la aku segan..aku kan pemalu MySpace jauh standard ngn die..ecece..maka aku tolak2 pelawaan itu..better aku mkn kat meja biasa n boleh makan dgn kenyang dari dok meja vip..mkn tersipu2..pastu lapar..koserr..

tapi tyme dok tolak2 tu..pn salmah ni pi kenalkan aku kat bonda..so cunggap2 ler aku nk sembang ngn org hebat2 niyh...gile ape aku takot sampai tertnye soalan paling bodoh kat dunia.."so what r u doing now bonda since u dh retired?"MySpace tak ke soklan kecik hati tu...seb baik die tak ngap aku..heheh

then ade potong2 cake.. mereka2 ni  pn terase nk celebrate bday jugak..MySpaceishh..knapela aku lahir september niyh!!hehe..so pn salmah[the person in-charge of the tuition] and her co-partner Tn hj Selamat diraikan..bday pn salmah 20feb n tn hj 1mac..

sedang aku dok mkn2 bersama anak pn salmah n yg lain2..tetibe....

tarara tara..

bonda dtg tepuk2 blakang aku..seb baik tak tersedak..then die bawak cake utk aku...itu la yg aku nk teruja sgt tu..heheh..

ape??poyo sungguh budak ini?


hey..suke hati la..aku bkn poyo walaupun u might say that..tp aku teruja...korg penah ke vc kasi cake khas utk korg..dh la bday cake suami die.dh sembang2 die pn mintak excuse nk gerak pulang..fuhhh..lega aku..hahah...bkn ape.aku rase dh terbelit2 lidah aku speaking omputih..


then bile die dh balik..suami die plak dok meja kitorg...tgh dok sembang2..tetibe 

"ala......terlupa lak safa nk tngkp gmbr ngn bonda tadi....ish bukan senang nk dpt peluang lagi.." dlm hati [blh la aku nk poyo2 tunjuk gmbr aku ngn bonda..padahal nk tgkp pakai phone je]

tu la niat dh tak baik...sebab tu tak berjaya...opppss..jgn clap2 tgn ekk..wanna know what datin hj selamat reply?

"laa...nevermind..bebila pn boleh...nnt come to my house.."MySpace

waa..vangga kan..org yg hebat jemput dtg umah...tambah la teruja..hehe..sekian...cerita ttg terujaMySpace

1 comments:

uchiha ct-k said...

waaahhhh....safa...i pun jadik teruja dgr cite u ni...haha....
oowhh...patut la asek on9...ko dah ade kat ipoh la ni?
hehe

Post a Comment