Wednesday, December 16, 2009

salam maal hijrah

bersempena tahun baru ni..marilah kte mengupdate blog..udah lame ditinggalkan bersawang...


impian tahun baru yg bakal menyusul...
1.smoga safa dipermudahkan mendapat pekerjaan yg halal dan baik..dan selesa..dan memberikan gaji yg tinggi..wow!!bling bling seketika

2.smoga azam setiap tahun which is nak kurus tapi tak kurus2 ttp dipertahankan...ade sesape nk taja aku ke mayfair ke slim world ke lost world ke...atau paling kurg kurg kerumah mawi world..huhu

3.semoga safa menjadi lebih baik...memandangkan impian nk menjadi baik..safa menyusun 10jari memohon ampun and maap [dh macam nk raye je]...padahal tahun baru ni...ok2...serius ni...nk mohon ampun andai blog atau ape2 internet connnection yg ade kat muka bumi Tuhan ni menyinggung perasaan mane2 pihak...pada asalnye..blog ni cume blog luahan hati...masing2 punye naluri...andai ade terpoyo dan termembuat kamu kamu dan kamu semua diluar sana tersinggung..maaf dipinta..aku fikir aku tidak glamor mcm blogger2 tegar yg lain..maka dari hati turun ke jemari yg menaip..tak sangka kalo ade yg terasa...chapa masih mencube...

4.smoga safa dihadiahkan nikmat sabar yg tinggi dari Allah sebagaimana sabarnye org2 lain yg bile diuji masih mampu tersenyum..mcm dlm bersamamu tv3 tu...i just want to be strong in what ever obstacle come..malah aku bersyukur kerana masih diuji..itu tnda Allah masih syg...aku berpegang padaNya...

5.semoga hidup chapa lebih ceria tahun ini......aku syg semua kwn2 aku.......yeah!

6.ermmmmm..last wish ni...smoga Allah permudahkan urusan aku dan taufiq...chaiyok2!

2 comments:

uchiha ct-k said...

amiin....
dan lagi 1...
smoga chapa x mudah goyah pendirian beliau....
hehe....
i sayang u jgak....
muah! muah!
heeee.....
:D

Aya Khumyra said...

ameeeen.
kak aya pon minta maaf xahir batin ok?
semoga murah rezeki yang halal bagi kita, semoga mudah urusan yang makruf bagi kita dan semoga bahagia hidup kite sume di dunia dan di akhirat...insyaAllah...
;D

Post a Comment