Friday, October 7, 2011

celebrating raya!

salam..
last entry b4 terasa rajin utk update kali ni bertajukkan ttg ramadhan..pejam celik pejam celik dah abes syawal dah pn..

so memandangkan penulis ni mmg maha pemalas..bile dtg mood je baru nk menaip2 di blog..maka mari kite cramp kan semua crita dlm satu entry..bermula dari balik raya sampai balik semula dari raya sakan tak henggat donia..
berbuka pose dlm flight..yeay!bukan senang nk dpt


yes yg pasti bile ko dok diperantauan..bile balik sume org rindu..cehh..ayt mmg minta kena siku..ok2..seriyes2..memandangkan rindu yg tak tertahan kpd sahabat2 maka aku pn plan for buka pose bersama..
*fizah..idzy n lain2 tak join maybe sbb x plan well

sempat jugak berpuasa di ipoh pada hari2 terakhir pose..terharu dgn ayh n ibu..masak sedap2 utk ank balik..ayah siap buatkan kerabu kerang yg super sedap utk diratah..yummmehh

hari raya disyear mcm kurang havoc pada awalnye...sampaikan bgun solat subuh..cam ckp kat diri sndri..raye ke ari ni...mcm bese je..heheh..mybe sbb hanya beraya bertiga kot...pagi2 as usual pergi solat sunat aidilfitri..balik makan2 then g beraya..

raya kedua baru my sister n bro-in law blik...n yess..start yeppy...1st time raya with IRFANNNN...say againnn...IRFANNNN..
lil irfan in da houz

cikdya n irfan on raya!
abes pasal raye..attend wedding my cousin..n die sebaya saye..plus saye blum kawen die dah kawen...huhu..ape punye statement tah..congratz ummi..ko dlu rupenye..
ummi n her husband

next merasa raya di mrsm koki..sempat lagi open-class raya weekend balik dari ipoh tu..n ahadnye terbang balik ke semenanjung...totally penat..


ok cukup2 la dgn gmbr yg sekeping dua..kang jeles diri sndri..huhu..balik dari ipoh ke bumi sabah kali ni mmg aku jadi super bz women...terbang pulang ke semenanjung je kejenye...akn sambung crita di next entry

p/s: entry ni dah lame tertulis dan tersimpan tnpa dipublish...so publish skali..huhu

0 comments:

Post a Comment