Wednesday, December 31, 2008

.:experience.:

byk menda nk share kat blog ni..as time goes by..cuti sem pn blalu dgn bz nyer..huhu..not even rase cuti pown..mane tak nyer..dpt balik ipoh pn tak lame..afta a few days kna balik kl..knduri umah pakcik..then balik um..dr zul nk jumpe..final project yg stil in progress..takut!!then join lak AADK..for 3days nyer program dpt rm150..ok la..bleyh wat simpan kawen..haha.. then balik ipoh 4 raya haji..yg best nyer..2 days b4 raya aku admit kat GH..sakit perut yg tak pnah aku rase spjg aku hidup dimuka bumi Allah ni...saket yg teramat!!so dok la wad..tp tau la betapa slow nye...hati ni dah semangat nk balik sbb a day b4 raye,ibu bwk rendang..alahai..makes me more nk balik umah..so ptg tu aku tipu dr. kat mane aje die tekan perut aku..aku ckp tak sakit..haha..so akhirnye discharge..yey!!esoknye sakit dtg balik..tu la sape suh tipu kan..hihi..tpi kali ni ayah bwk g klinik je..mahal dowh!!..die just inject je pown..adeyh..

khamis 11/12..aku tgh dok layan my mum tgk cite gelora dihati sara..i'm totally a kind yg tak tgk tv..tp ngn ibu..so layan la..best la jgk cite tu..kawen tpi family tak tau...sian je fauziah latif tu..tetibe i got a phone call from miss catherine..aku dpt keje kat vitacare pharmacy..start 13hb..so nk tanak jumaat kna balik..eventho perut ni tak brape nk ok lgi..

sat 13/12..happy anniversary dear..setahun 11 bulan..tarikh anny aku jgk la aku masuk keje..ok la keje pn no bad..best sgt sbb diorg sume sempoi je..so starting dat day aku keje la part-time weekend kat vitacare..sejam rm5..ok la..again..bleyh la buat simpan kawen..ahakz..

26/12 aku stop keje kejap..i need time for myself...balik ipoh jp b4 masuk lik um..the next day nyer g taiping..akak topek kawen..tpi along tak dpt join..so just me ayah n ibu..3 knduri on da same day..seb baik akak topek wat mlm..so takde la rushing sgt..jumpe mama..sronok dpt tgk ibu jumpe mama..congratz long...faster2 dpt baby ya..


0 comments:

Post a Comment